Site-ul TVR a fost relansat: conţinutul produs de TVR în online, promovat pe noua pagină de internet

Site-ul TVR, tvr.ro, s-a transformat începând de luni dintr-unul de organizaţie într-o colecţie de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale, aducând în prim plan programele şi prezentatorii TVR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

447 afișări
Imaginea articolului Site-ul TVR a fost relansat: conţinutul produs de TVR în online, promovat pe noua pagină de internet

Site-ul TVR a fost relansat: conţinutul produs de TVR în online, promovat pe noua pagină de internet (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenţie mult mai mare promovării conţinutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent", a declarat Claudiu Săftoiu, preşedintele director general al TVR.

Potrivit comunicatului, pe lângă o promovare amplă a conţinutului programelor TVR, scopul remodelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR şi portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook şi canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunităţi virtuale active.

"Componentele de funcţionalitate, actualitate şi exclusivitate ale site-ului tvr.ro sunt importante în noua formulă şi susţin demersul nostru de generare de conţinut exclusiv online", spune Dorian Stoica, coordonatorul Serviciului Conţinut Digital. Astfel, noutăţile despre emisiunile şi prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar materiale care nu au fost difuzate pe TV vor putea fi văzute online.

Cel mai recent proiect al Serviciului Conţinut Digital al TVR a fost site-ul enescu.tvr.ro, care a transmis live online peste 55 de concerte.

Actuala versiune a site-ului tvr.ro a fost pusă la punct de echipa care a realizat, la sfârşitul anului 2012, expoziţiile dedicate Revoluţiei Române în cadrul unui proiect global al Institutului Cultural Google şi "Decembrie Roşu: Revoluţia Română ON AIR", primul proiect major, exclusiv online, al TVR, se mai spune în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici