Site-ul www.procinema.ro va fi relansat pe 15 martie

Site-ul www.procinema.ro va fi relansat pe 15 martie, cei interesaţi putând găsi pe noua pagină de internet a televiziunii Pro Cinema interviuri cu vedete ale lumii filmului românesc sau cu vedete de televiziune, potrivit unui comunicat.

63 afișări
Imaginea articolului Site-ul www.procinema.ro va fi relansat pe 15 martie

Site-ul www.procinema.ro va fi relansat pe 15 martie

Astfel, Adela Popescu, vedeta pe care telespectatorii postului Acasă o pot vedea de luni până joi, de la ora 20.30, în telenovela "Iubire şi onoare", a acordat un interviu pentru noul site www.procinema.ro.

Adela Popescu şi-ar dori, în cazul în care ar fi realizat un film inspirat din propria viaţă, ca rolul ei să fie interpretat de Natalie Portman. "Aş începe cu Natalie Portman, care să joace rolul meu la tinereţe, şi aş continua cu Meryl Streep, pentru anii maturităţii", spune Adela Popescu. Vedeta postului Acasă a adăugat că l-ar prefera pe Cristi Puiu ca regizor al unui film inspirat de viaţa sa. Adela Popescu a mai mărturisit pentru site-ul www.procinema.ro că, dacă ar putea petrece o zi cu un om din lumea filmului românesc sau internaţional, fie acesta regizor, actor sau scenarist, ar alege-o fără ezitare pe Olga Tudorache, "pentru că este fără egal".

Interviuri cu alte vedete ale lumii filmului românesc sau vedete de televiziune pot fi descoperite de utilizatorii www.procinema.ro începând din 15 martie, odată cu relansarea acestui site.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici