SMART RADIO Ce se întîmplă cu festivalurile în aer liber din vara asta

  • Sunt festivaluri de la noi despre care ştiţi că iau serios în considerare anularea ediţiei de anul ăsta?
  • Ce poate face statul, concret, pentru a ajuta industria?
  • Despre ce pierderi crezi că am putea vorbi la nivelul industriei, de la noi şi de afară?
  • Ce îndemn aveţi către iubitorii de concerte/festivaluri?
115 afișări
Imaginea articolului SMART RADIO Ce se întîmplă cu festivalurile în aer liber din vara asta

SMART RADIOSalvează vara, salvează evenimentele în aer liber!

UPDATE Vineri, ora 11:00

Din păcate avem şi primul festival anulat de la noi. AWAKE Festival anunţă: "Cu imensă părere de rău vă anunţăm că ediţia din 2020 a festivalului AWAKE nu va mai avea loc", citând impactul social - economic al pandemiei.

Industria de evenimente de la noi din ţară trece prin momente dificile, au pierderi foarte mari şi mulţi sunt în pericol să iasă din business. Până ieri, mai toţi sperau să reia evenimentele cel târziu în luna mai, variantă care oricum era neplăcută. Între timp, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, 

Glastonbury, a anunţat că îşi anulează ediţia aniversară (de 50 de ani), care urma să se desfăşoare la finalul lui iunie în Marea Britanie (săptămâna trecută abia anunţaseră artiştii, deci încă erau optimişti că se face). Situaţia s-a înrăutăţit brusc.

În contextul ăsta, am vrut să aflăm direct cu ce ce confruntă organizatorii de concerte şi festivaluri de la noi şi ce speranţe au pentru perioada următoare.

Răspunsuri oferite de Codruţa Vulcu, Preşedinte AROC – Asociaţia Română a Organizatorilor de Concerte şi Evenimente Culturale. Printre membrii AROC se află festivaluri şi organizatori ca Electric Castle, ARTmania Festival, Emagic, Neversea Festival, UNTOLD şi Summer Well. 

Vezi raspunsurile AICI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici