Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii

În prima zi a celui mai vesel şi romantic anotimp din an, Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii.

351 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii

Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii

De la albastrul ochilor, albul norilor, auriul cerceilor, verdele semaforului, movul strugurilor sau roşul aprins al nopţilor, Smiley colorează lumea în toate nuanţele din paleta de culori a binelui la întâlnirea cu dragostea.

Culoarea ta este o poezie frumoasă, un joc al culorilor în care îndrăgostiţii de viaţă îşi desenează viaţa şi lumea. Cred că atunci când iubim şi suntem fericiţi, totul se asortează, nu mai există nuanţe de gri, totul în jur ne zâmbeşte, se colorează aprins şi nu se lasă niciodată stins.”, declară Smiley despre piesa sa în culori care aduce zâmbete de la prima audiţie.

Şi dacă tot are toată paleta de culori pe portativul noii sale piese, Smiley îi ia de mână pe toţi cei care vor să trimită gânduri bune şi multe inimioare colorate în perioada 1-8 martie şi îi duce pe https://culoareata.smiley.ro/ unde pot trimite mărţişoare virtuale personalizate alături de cea mai colorată piesă a anului. În plus, cei care obişnuiesc să-şi plimbe iubirea pe străzile Bucureştiului, o pot face cu efect surprinzător pe Calea Victoriei, la intersecia cu Bd. Dacia, unde panoul montat de echipa lui Smiley va colora live, sub ochii lumii, inimioarele în culorile alese de ei.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica scrisă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Şerban Cazan, Vlad Munteanu (DOC), textul creat de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) şi producţia şi mix-masterul realizate de Şerban Cazan, „Culoarea ta” are videoclipul regizat de Bogdan Paun şi produs de Armond and NGM Creative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici