Smiley lansează "My Love", o piesă-terapie pentru orice relaţie de iubire: Videoclipul, filmat în deşert, la temperaturi de aproape 50 de grade | VIDEO

Smiley lansează "My Love", o piesă-terapie pentru orice relaţie de iubire, iar videoclipul a fost filmat în deşert, în Salvation Mountain din SUA, la temperaturi de aproape 50 de grade Celsius, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

947 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează "My Love", o piesă-terapie pentru orice relaţie de iubire: Videoclipul, filmat în deşert, la temperaturi de aproape 50 de grade | VIDEO

Smiley lansează "My Love", o piesă-terapie pentru orice relaţie de iubire | VIDEO

"'Piesa My Love' este ca o declaraţie de dragoste pe viaţă, este o invitaţie la neuitare a momentelor care leagă doi oameni", descrie Smiley cântecul pe care l-a scris in Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzică pentru artişti precum Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J şi French Montana.

"Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să îşi ia perechea la dans şi să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-şi amintească de persoana iubită", spune Smiley despre "My Love", o piesa banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall şi pop.

Videoclipul piesei a fost filmat în America de Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Desertul Californian, o construcţie plină de simboluri, dedicată credinţei şi iubirii.

Deţi este un loc deschis vizitatorilor şi celor care vor să mediteze, filmările de la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări şi a compatibilităţii dintre artist cu opera sa şi valorile pe care le reprezintă spaţiul. Dupa ce i-au studiat activitatea şi muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei "Acasa" şi i-au primit cu bucurie pe Smiley şi echipa sa pentru filmări.

"Filmările au durat o zi întreagă şi pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toata viaţa mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deşert, fără niciun pic de umbră şi sub un soare puternic, am rezistat până la urmă şi a ieşit un clip bun", povesteşte Smiley, care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

"My Love" face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley şi-a propus să le lanseze în viitorul apropiat, cu care speră să ajungă în vieţile şi playlist-urile cât mai multor oameni din întreaga lume.

Mai multe despre Smiley se pot găsi pe: https://smiley.ro/ https://www.youtube.com/user/smileyomul, https://www.facebook.com/smileyonline/, https://www.instagram.com/smiley_omul/.

Taguri:
smiley,
my love,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici