Smiley pregăteşte un concert inedit: „Este horor să nu te întâlneşti cu oamenii să cânţi!”

  • Smiley pregăteşte un proiect cum n-ai mai văzut până acum
  • Artistul a lansat piese, şi-a făcut propriul studio pentru live-uri şi proiecte online
  • Noul proiect va fi lansat în luna august, Smiley vrea să dea un nou ,,boom” în online
897 afișări

Smiley vorbeşte despre ultimele luni ca fiind o provocare de a-i stârni inspiraţia şi de a găsi noi proiecte de succes. Artistul şi-a petrecut mult timp alături de colegii lui de la HaHaHa Production pentru a lansa cât mai multe piese şi a-şi menţine publicul aproape. Tot de dragul publicului a avut mai mult timp şi de live-uri şi vlogguri, Smiley crede că cel puţin un an online-ul va fi modalitatea de a interacţiona cu cei dragi. Asta nu e tot! Autorul piesei „Va fi bine” îţi pregăteşte o surpriză!

„Atunci când am stat în casă 2 luni mi-era foarte greu că mă trezeam şi zic <<ok fac sport, mănânc şi după aia ce fac?>> Trebuie să fac ceva, trebuie să produc ceva, să muncesc ceva, ştii?”

„Petrec cel mai mult timp în studio, lucrez şi pentru mine pentru albumul viitor şi pentru artiştii Ha şi pentru alţi artişti. Am lucrat foarte mult în perioada asta, le-am şi spus colegilor de la studio că îmi doresc să mă afirm”, povesteşte Smiley.

„O să mă străduiesc să mai fac nişte concerte pentru că este horror să nu te întâlneşti cu oamenii să cânţi! Partea online pentru mine întotdeauna a fost importantă. Mi-am făcut live-uri în casă, mi-am amenajat studio în mansardă. Mi-am făcut platou, mi-am luat lumini, cameră, microfoane, lavariere, pregătesc ceva mai complex.”

„Acum pregătesc un concert foarte inedit pentru august.” anunţă artistul. „Este ceva ce n-aţi mai văzut în viaţa voastră.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici