Solişti din China, Cipru, Franţa, Bulgaria, Turcia şi Albania, în spectacolul "Flautul Fermecat"

China, Franţa, Cipru, Bulgaria, Turcia, Albania şi România sunt ţările de provenienţă ale soliştilor din "Flautul Fermecat", spectacol a cărui premieră va avea loc vineri, de la ora 19.00, la Opera Comică pentru Copii din Bucureşti.

157 afișări
Imaginea articolului Solişti din China, Cipru, Franţa, Bulgaria, Turcia şi Albania, în spectacolul "Flautul Fermecat"

Solişti din China, Cipru, Franţa, Bulgaria, Turcia şi Albania, în spectacolul "Flautul Fermecat"

Din distribuţia internaţională a operei "Flautul fermecat", de W. A. Mozart, pe un libret de J. E. Schikaneder, fac parte soliştii Plamena Anghelova (Bulgaria) şi Gloria Tronel (Franţa), ambele interpretând-o pe Regina Nopţii, Margarita Antoniadou (Cipru), în rolul uneia dintre cele trei Doamne, Gjergji Mani (Albania), care-l interpretează pe Tamino, Samuel Alper Adiguzel (Turcia), în rolul lui Sarastro, şi Fang Shuang (China), în rolul lui Papageno, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Opera ilustrează povestea tânărului prinţ Tamino, care, în căutarea iubitei sale, iese din noapte spre lumină, călăuzit de trei copii. Cu ajutorul flautului său fermecat, el trece cele trei probe importante: Tăcerea, Focul şi Apa. Răsplata va fi pe măsură: va intra alături de Pamina în templul înţelepţilor. Atotputernica Regină a Nopţii va fi astfel învinsă de tinereţe, iubire şi adevăr.

Această producţie poartă semnătura regizorului Cristian Mihăilescu, a scenografei Viorica Petrovici şi a coregrafului Cătălin Caracaş, conducerea muzicală fiind asigurată de dirijorul Ciprian Teodoraşcu. De asemenea, coregrafia grupului de copii este realizată Jaqueline Bratu.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregăteşte alte două noi producţii, baletul "Fetiţa cu chibrituri", care va avea premiera pe 5 iunie, şi opera "Münchhausen", de Dan Dediu, care va fi jucată în premieră la Festivalul Internaţional "George Enescu".

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua bilete.ro, cu 48 de ore înainte de spectacol, şi de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii, cu o oră înaintea începerii spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici