Spectacole cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic, la Festivalul Artelor din Bucureşti (Video)

Concertul "Taina cuvintelor", susţinut de Tudor Gheorghe, şi spectacolul de teatru "Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Emilia Popescu, sunt două dintre spectacolele care vor fi prezentate la prima ediţie a Festivalului Artelor din Bucureşti, care are loc între 2 şi 9 noiembrie.

188 afișări
Imaginea articolului Spectacole cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic, la Festivalul Artelor din Bucureşti (Video)

Tudor Gheorghe (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului oficial al evenimentului, festivalul va fi deschis de un concert al Orchestrei Radio, la care solist va fi Dan Grigore.

Pe 3 noiembrie va avea loc, la Opera Naţională Bucureşti, spectacolul "Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Emilia Popescu.

În aceeaşi zi, Tudor Gheorghe va fi prezent la Sala Mare a Palatului, cu concertul "Taina cuvintelor".

Festivalul Artelor din Bucureşti mai include lansarea volumului "Note de insomniac", de Radu Beligan şi un spectacol susţinut de actorul Dorel Vişan, care va recita, printre altele, poemele "Decebal" şi "Luca Arbore" de Mihai Eminescu.

Programul festivalului mai include şi un recital al violonistului Alexandru Tomescu, deţinătorul viorii Stradivarius care i-a aparţinut celebrului muzician, Ion Voicu. Tomescu va fi acompaniat la pian de Horia Mihail.

În ultima zi a festivalului, la Sala Mică a Palatului, va avea loc spectacolul "Confesiuni", cu actorul Dan Puric.

Tudor Gheorghe

Alexandru Tomescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici