Spectacole regizate de Silviu Purcărete şi Kincses Elemer, la Festivalul Teatrului Balcanic

Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova participă cu două spectacole, de Silviu Purcărete, respectiv Kincses Elemer, la Festivalul Teatrului Balcanic de la Sankt Petersburg, care are loc între 12 şi 16 mai, informează instituţia de spectacole.

275 afișări
Imaginea articolului Spectacole regizate de Silviu Purcărete şi Kincses Elemer, la Festivalul Teatrului Balcanic

Regizorul Silviu Purcărete

Actorii craioveni vor fi prezenţi în festival cu spectacolele "Cum doriţi sau Noaptea de la spartul târgului", de William Shakespeare, în regia lui Silviu Purcărete, şi "Scaunele", de Eugen Ionesco, în regia lui Kincses Elemer.

Aflat la cea de-a doua ediţie, Balkan Theatre Space Festival îşi propune să prezinte spectatorilor ruşi dramaturgia din spaţiul balcanic contemporan.

Vor participa companii teatrale din Belgrad (Ateljer 212) şi Plovdiv (Drama Theatre).

În concepţia organizatorilor acestui festival, Sankt Petersburg ar trebui să devină o punte de legătură între Nordul şi Sudul teatrului european, cele două zone având rădăcini comune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici