Spectacole surpriză la închiderea Programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană

Momentul închiderii Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 va fi marcat printr-o sărbătoare care se va desfăşura pe durata lunii decembrie, unde sibienii şi nu numai vor avea ocazia să asiste la spectacole dintre cele mai variate.

3 afișări
Imaginea articolului Spectacole surpriză la închiderea Programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană

Spectacole surpriză la închiderea Programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană

Primăria Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului si Asociaţia Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 vor marca momentul închiderii Programului Sibiu Capitala Culturală Europeană 2007 prin concerte rock susţinute de artişti celebri din întreaga lume, spectacole de dans, instalaţii şi spectacole pirotehnice, un Târg de Crăciun unic, evenimente care vor marca încheierea unui an cu totul special, un an în care Sibiul a găzduit peste 1.500 de evenimente culturale şi în care oraşul s-a transformat într-un centru cultural al României.

Dacă deschiderea Programului Sibiu CCE 2007 a fost marcată prin două zile de manifestări, de această dată, organizatorii promit o lună întreagă de evenimente dintre cele mai spectaculoase. Târgul de Crăciun, primul de acest fel organizat la Sibiu, o gală de patinaj găzduită de Pavilionul 2007, concerte rock ce vor aduce la Sibiu nume mari: Eros Ramazotti, Europe, Reamonn, Loredana & invitaţii, artiştii companiei de teatru Carabosse şi celebra trupă The Fire of Anatolia care va susţine un spectacol de dans oriental şi alti artişti şi spectacole surpriză.

Cadrul general al închiderii va fi asigurat de o extraordinară reprezentaţie susţinută de Groupe F, companie pe care sibienii o cunosc de la evenimentul de deschidere al Capitalei Culturale, care va transforma şi noaptea de 31 decembrie 2007 într-un moment cu adevărat memorabil. Spectacolul gândit de artiştii francezi va plasa publicul în centrul unei sărbători impresionante, el fiind martorul unui teatru de lumini, populat de personaje de inspiraţie magică, însoţite de o suită de efecte speciale, focuri de artificii, flăcări şi sunete.

Bugetul total alocat evenimentelor din luna decembrie este de aproximativ 2.400.000 de euro. Comisia Europeană pentru Cultură, conform unui contract de finanţare, va deconta aproximativ 60% din bugetul total alocat evenimentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici