Spectacolul "Closer", în premieră la Teatrul Foarte Mic din Capitală

Spectacolul "Closer", de Patrick Marber, în regia Ilincăi Stihi, va avea premiera la Teatrul Foarte Mic din Capitală, duminică, informează instituţia de spectacole.

138 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Closer", în premieră la Teatrul Foarte Mic din Capitală

Textul a fost ecranizat, în 2004, de Mike Nichols, din distribuţie făcând parte Clive Owen, Jude Law, Julia Roberts şi Natalie Portman

"Dacă eşti omul care râde la înmormântări, la catastrofele aviatice, la cele mai sumbre documentare pe teme politice şi la poveştile despre devastarea lumii în care trăim, atunci te vei îndrăgosti de «Closer»", titra Washington Post, referitor la textul care a fost ecranizat, în 2004, de Mike Nichols, din distribuţie făcând parte Clive Owen, Jude Law, Julia Roberts şi Natalie Portman.

Proiectul, propus în urmă cu un an de regizoarea şi traducătoarea textului, Ilinca Stihi, este realizat în parteneriat cu ArCuB şi propune o distribuţie din care fac parte actori precum Gheorghe Visu, Ana-Ioana Macaria, Marius Capotă, Mihaela Mihăescu. Actorii intepretează patru personaje debusolate, care trec de la o relaţie la alta fără prejudecăţi şi fără regrete.

Dan (Marius Capotă), un scriitor londonez, se îndrăgosteşte de Alice (Mihaela Mihăescu), o tânără americancă, ce devine subiectul primului său roman.

Relaţia celor doi, deja deteriorată de transpunerea ei în roman, se rupe când Dan o cunoaşte pe Anna (Ana-Ioana Macaria), o fotografă angajată să-i facă portretul pentru coperta cărţii. Deşi Anna se căsătoreşte cu Larry (Gheorghe Visu), pasiunea lui Dan nu se stinge. Relaţiile se complică în momentul în care Larry o cunoaşte pe Alice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici