Spectacolul "Crăiasa zăpezii", sâmbătă, la Opera Naţională Bucureşti

Spectacolul "Crăiasa zăpezii", un balet pentru copii după povestea lui Hans Christian Andersen, pe un colaj muzical din creaţia compozitorului suedez Hugo Alfvén, va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, în sala mare a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), potrivit unui comunicat.

425 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Crăiasa zăpezii", sâmbătă, la Opera Naţională Bucureşti

Spectacolul "Crăiasa zăpezii", sâmbătă, la Opera Naţională Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Regia şi coregrafia spectacolului sunt semnate de Maria Popa, iar scenografia, de Andreea Koch. Colajul muzical este realizat de Alexandru Istrate.

Din distribuţia spectacolului fac parte tineri solişti de balet, colaboratori ai Studioului Experimental de Operă şi Balet "Ludovic Spiess", precum şi elevi ai Liceului de coregrafie Floria Capsali.

Cei mai tineri spectatori sunt invitaţi să urmărească minunata călătorie a unei fetiţe pe nume Gerda până la palatul Crăiesei zăpezii de la Polul Nord, în încercarea de a-l găsi pe prietenul său Kay şi de a-l scoate de sub vraja Crăiesei. Sfătuită şi ajutată de elementele naturii, Gerda reuşeşte să-l găsească şi să-i redea libertatea, topindu-i cu lacrimile ei bulgărele de gheaţă din inimă.

Pe de altă parte, cea de-a doua reprezentaţie a spectacolului "Crăiasa zăpezii", programată iniţial pentru 19 martie, a fost anulată, din motive tehnice. Spectatorii care au achiziţionat deja bilete pentru acest spectacol de la casa de bilete ONB îşi pot recupera suma corespunzătoare preţului tichetului. În schimb, acei spectatori care au achiziţionat biletele online pot să contacteze bilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici