Spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra", pe 13 mai, în Capitală

Spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra" va fi prezentat pe 13 mai, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

265 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra", pe 13 mai, în Capitală

Spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra", pe 13 mai, în Capitală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzica memorabilă a legendelor de la The Beatles va fi readaptată şi interpretată în manieră clasică. Orchestra va fi acompaniată de un toboşar şi de un cor format din 15 voci.

Două genuri de muzică, aparent diferite, se vor îmbina armonios într-o prestaţie extraordinară, plină de virtuozitate, care se adresează atât fanilor rockului clasic, cât şi simpatizanţilor muzicii clasice. Spectatorii vor fi purtaţi într-o călătorie deosebită prin discografia The Beatles, alături de instrumente precum vioara, oboiul, flautul şi alte elemente specifice orchestrei. Piese de referinţă precum "Let it be", "Hey Jude" şi "Yesterday" se vor înfăţişa publicului sub un aspect grandios, interpretarea lor fiind melodioasă, dar plină de energie.

Acesta este primul eveniment de acest tip dintr-o serie prin care se doreşte readucerea la viaţă a unor monştri sacri ai muzicii, într-o formă distinsă, formidabilă, aşa cum merită aceste nume mari care au influenţat destinul muzicii aşa cum este cunoscută astăzi.

Orchestra Simfonică Bucureşti numără 70 de muzicieni extrem de talentaţi, apreciaţi în carierele lor solo şi deţinători a numeroase premii câştigate în ţară şi în străinătate.

Flexibilitatea în alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, susţinute în perioada 2010 - 2011 alături de celebra trupă Phoenix şi în colaborările cu artişti români de talie internaţională precum violonista Corina Belcea şi soprana Angela Gheorghiu.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 200 de lei, 160 de lei, 110 lei, 80 de lei şi 50 de lei, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici