Spinoff-ul ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ are un teaser şi o dată de premieră

  • „The Walking Dead: The Ones Who Live” îşi va face debutul pe 25 februarie la AMC şi AMC+, prezentând o poveste captivantă de dragoste şi supravieţuire într-o lume devastată de zombi.
  • Serialul îi aduce din nou în faţa fanilor pe Andrew Lincoln şi Danai Gurira în rolurile iconice ale lui Rick Grimes şi Michonne, oferind o perspectivă fascinantă asupra modului în care aceşti doi eroi se confruntă cu o societate distrusă.
4141 afișări
Imaginea articolului Spinoff-ul ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ are un teaser şi o dată de premieră

Spinoff-ul ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ are un teaser şi o dată de premieră

Noul spinoff „The Walking Dead: The Ones Who Live” va avea premiera pe 25 februarie la AMC şi AMC+, a anunţat reţeaua. Show-ul îi are în distribuţie pe Andrew Lincoln şi Danai Gurira în rolurile lui Rick Grimes şi Michonne.

„‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ prezintă o poveste de dragoste a doi protagonişti schimbaţi de o lume distrusă”, conform sinopsisului oficial al serialului. „Ţinuţi la distanţă. De o putere imparabilă. De fantomele a ceea ce au fost. Rick şi Michonne sunt aruncaţi într-o altă lume, construită pe un război împotriva morţilor... Şi, în cele din urmă, un război împotriva celor vii.”

Actorii Pollyanna McIntosh, Terry O’Quinn, Matt Jeffries şi Lesley-Ann Brandt fac parte din distribuţia spinoff-ului.

Un teaser pentru noul serial a fost difuzat în timpul episodului final al „Fear The Walking Dead”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici