Sport.ro începe experimentele pentru a emite în High Definition

Postul Sport.ro a primit, joi, acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a începe să transmită experimental programe în High Definition.

143 afișări
Imaginea articolului Sport.ro începe experimentele pentru a emite în High Definition

Sport.ro începe experimentele pentru a emite în High Definition

CNA a analizat, în şedinţa de joi, solicitarea S.C. PRO TV SA de acordare a unei licenţe audiovizuale experimentale în sistem DVB-T-HD pentru Sport.RO, pe Canalul 30.

"După trei ani de experiment Pro TV în sistem HD, am decis să continuăm experimentul şi pe Sport.ro, pe acelaşi canal pe care emite Pro TV HD, respectiv Canal 30", a spus Adriana Păpureanu, reprezentantul Pro TV la şedinţa CNA.

CNA a aprobat solicitarea SC PRO TV SA.

SC PRO TV SA operează posturile Pro TV, Acasă, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro şi MTV România.

Pro TV este primul post de televiziune din România care a început emisia HD, pe 1 decembrie 2006. Lansarea Pro TV HD a însemnat, de fapt, lansarea primului serviciu de acest tip în Europa Centrală şi de Est, la doi ani după primul serviciu High Definition, din Belgia, a spus Claudiu Paraschiv, director tehnic la Pro TV, pe 29 septembrie 2009, la conferinţa de presă în care s-a anunţat faptul că Pro TV HD va fi disponibil, de pe 1 octombrie 2009, în cadrul serviciului de televiziune UPC HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici