SRR scrie conducerii Parlamentului, după ce a fost dată în judecată de PD

Conducerii societăţii publice de radio a semnalat Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor faptul că a fost dată în judecată de către PD, SRR solicitând o opinie oficială a conducerii Camerei sau chiar a plenului.

1 afișare
Imaginea articolului SRR scrie conducerii Parlamentului, după ce a fost dată în judecată de PD

SRR scrie conducerii Parlamentului, după ce a fost dată în judecată de PD

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) a fost acţionată în judecată de PD, reprezentat de preşedintele partidului, Emil Boc.

Democraţii au înaintat cererea de chemare în judecată înainte de referendumul din 25 noiembrie pentru introducerea votului uninominal în două tururi.

Motivul invocat de PD, care a depus cererea pe 12 noiembrie, a fost că, până la acea dată, SRR nu a informat opinia publică cu privire la acest referendum, SRR fiind obligat, prin lege, să facă această informare.

Biroul Permanent al Camerei a decis, luni, să trimită sesizarea Comisiei de cultură, care să formuleze un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici