Stan Lee, cofondatorul Marvel, va fi personajul supriză din filmul „Avengers: Endgame"

Kevin Feige, directorul studiourilor de producţie Marvel, spune că regretatul creator de benzi desenate Stan Lee are o apariţie specială în următorul film din seria „Avengers", „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii:Sfârşitul Jocului", care va fi lansat pe 26 aprilie, relatează nme.com.

641 afișări
Imaginea articolului Stan Lee, cofondatorul Marvel, va fi personajul supriză din filmul „Avengers: Endgame"

Stan Lee, cofondatorul Marvel, are o apariţie postumă în filmul "Avengers: Endgame"

Anunţul a fost făcut de acesta într-un interviu acordat site-ului etonline.com. El a mai dat de înţeles că această apariţie specială a lui Lee în pelicule din universul Marvel nu va fi singura postumă, susţinând că mai există filmări cu acesta.

Astfel, celebrul cofondator al francizei de benzi desenate Marvel ar urma să „îşi facă" apariţia în lungmetrajul „Spider-Man: Far From Home", care urmează să fie lansat pe marile ecrane în luna iulie.

Prima sa apariţie postumă într-un film al francizei a fost în „Captain Marvel", lansat pe marile ecrane pe 8 martie.

Trailerul final al lungmetrajului „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii:Sfârşitul Jocului" a fost lansat joi de compania Marvel.

Stan Lee, pe numele adevărat Stanley Martin Lieber, a decedat pe 12 noiembrie 2018, la vârsta de 95 de ani. El a fost autor de benzi desenate, editor, producător de film şi publisher. A deţinut funcţia de editor-şef al Marvel Comics, apoi publisher şi preşedinte al companiei, ulterior devenind preşedinte de onoare.

În colaborare cu alţi artişti, precum Jack Kirby şi Steve Ditko, a cocreat personaje de benzi desenate precum Spider-Man, Hulk, Doctor Strange, Fantastic Four, Iron Man, Daredevil, Thor, Black Panther, X-Men, care ulterior au fost dezvoltate în filme. Treptat, Marvel Comics a devenit o corporaţie multimedia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici