"Stăteam întinşi pe pat" din Timişoara, în aer liber la ONGfest - GALERIE FOTO

Mai multe spectacole de teatru se vor juca în aer liber, printre care se numără "Stăteam întinşi pe pat", al companiei "Auăleu teatru de garaj şi curte" din Timişoara, în cadrul evenimentului ONGfest, care se va desfăşura între 11 şi 13 septembrie, pe străzile din centrul vechi al Bucureştiului.

115 afișări
Imaginea articolului "Stăteam întinşi pe pat" din Timişoara, în aer liber la ONGfest - GALERIE FOTO

"Stăteam întinşi pe pat" din Timişoara, în aer liber la ONGfest

GALERIE FOTO

ONGfest va avea loc în centrul vechi al Bucureştiului, pe străzile Franceză, Stavropoleus, Poştei, Sf. Dumitru şi Smârdan.

Evenimentul este un promotor al comportamentului filantropic şi voluntar, precum şi al participării publice şi va include aproximativ 98 de organizaţii non-guvernamentale.

În cadrul evenimentului vor avea loc manifestări culturale, printre care şi spectacole ale trupei ArCa LuI nOe, un concert al trupei Les elephants bizzares şi proiecţii ale unor selecţii de filme de la Anim'est 2008 şi Fest'asia 2009.

Compania "Auăleu teatru de garaj şi curte" din Timişoara va participa la ONGfest cu spectacolul "Stăteam întinşi pe pat".

"Stăteam întinşi pe pat", care va avea o reprezentaţie, vineri, în cadrul festivalului, este un spectacol al singurătăţii în doi, al supunerii şi nesupunerii dintre sexe, al stângăciei în sentimente şi al pornirilor neînfrânate.

Din distribuţia spectacolului fac parte Christine Cizmaş şi Ovidiu Mihăiţă (care semnează şi regia). Muzica este asigurată de Cari Tibor.

Compania "Auăleu teatru de garaj şi curte" este o companie independentă, care are sediul într-un garaj şi o curte din Timişoara.

Artiştii care fac parte din compania fondată în 2005 au realizat, de-a lungul timpului, mai multe producţii, precum "Spălătorul de creier", după texte de Matei Vişniec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici