Statuile din Bucureşti, la loc de cinste, duminică, la "Apropo TV"

Statuile din Bucureşti vor fi plasate la loc de cinste în emisiunea "Apropo TV", care va fi difuzată duminică, de la ora 13.45, pe Pro TV şi voyo.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

167 afișări
Imaginea articolului Statuile din Bucureşti, la loc de cinste, duminică, la "Apropo TV"

Statuile din Bucureşti, la loc de cinste, duminică, la "Apropo TV"

Puţini sunt aceia care se remarcă într-atât de mult încât să aibă parte de o statuie, dar şi mai puţine sunt statuile care au ocupat un loc de cinste în emisiunea sculptată cu măiestrie şi atenţie la detalii de Andi Moisescu "Apropo TV".

Duminică, de la ora 13.45, fanii emisiunii îl pot vedea pe neobositul Andi Moisescu în ipostaza de ghid printre statuile inedite ale Bucureştiului.

Totodată, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de existenţă, trupa Iris va fi vedeta rubricii "Oameni. Destine. Împliniri" de la "Apropo TV".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici