Step şi pantomimă în "Decalog", pe scena Teatrului de Comedie

"Decalog", un spectacol care include step şi pantomimă, montat la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, va fi prezentat pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti, pe 4 noiembrie.

116 afișări
Imaginea articolului Step şi pantomimă în "Decalog", pe scena Teatrului de Comedie

Step şi pantomimă în "Decalog", pe scena Teatrului de Comedie

"Decalog" este regizat de Laurian Oniga, cel care a conceput şi scenariul, iar propunerea trupei arădene se pliază perfect pe această perioadă tumultoasă a campaniei electorale.

Spectacolul de teatru non-verbal atinge câteva dintre marile probleme şi întrebări ale acestei perioade: ce suntem dispuşi să încălcăm de dragul puterii, la ce compromisuri suntem în stare să ajungem doar pentru a accede la putere, pe cine ignorăm (voit sau nu) în această luptă acerbă, unde rămân preceptele morale care ar trebui să ne conducă în viaţă?

Limbajul folosit în "Decalog" este unul capabil să treacă de orice barieră lingvistică, utilizând mijloace de expresie universal valabile.

Spectacolul a fost invitat la festivaluri din Ungaria, Germania, Elveţia şi Israel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici