STOICA & Asociaţii susţine o triplă lansare de carte juridică

194 afișări
Imaginea articolului STOICA & Asociaţii susţine o triplă lansare de carte juridică

Centrul pentru Studii de Drept Natural şi Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, STOICA & Asociaţii şi Editura Universul Juridic vă invită marţi, 20 iunie, de la ora 17.00, la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, în Sala „Constantin Stoicescu”, la evenimentul de lansare a lucrărilor: Creştinismul într-o lume secularizată. Eseuri, de Wolfhart Pannenberg, Legea naturală sau legea nescrisă, de Jacques Maritain şi Formarea gândirii juridice moderne, de Michel Villey.

Lucrările au fost publicate în colecţia EUNOMIA, un proiect editorial realizat de către CSDNAN, în parteneriat cu Editura Universul Juridic. Colecţia este dedicată publicării unor cercetări şi eseuri, elaborate de autori români sau străini, în domeniul analizei normative, sub toate aspectele şi implicaţiile sale – de la fundamentele filosofice până la doctrinele juridice şi la politicile publice, subsumate diferitelor curente de gândire ale dreptului natural sau altor curente de gândire în dialog cu acestea.                                                                                                                                                             

Valeriu Stoica – Founding Partner, STOICA & Asociaţii şi Preşedintele CSDNAN: ”În spaţiul juridic românesc, traducerea şi publicarea acestor trei cărţi înseamnă o sincronizare, chiar dacă  întârziată, cu gândirea bogată, diversă şi contradictorie despre legea naturală şi dreptul natural. Apărute la Universul Juridic, în colecţia Eunomia, iniţiată de Centrul pentru Studii de Drept Natural şi Analiză Normativă din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, lucrările contribuie la consolidarea infrastructurii intelectuale, menite să susţină structurile legale şi instituţionale ale bunei ordini sociale. Numele colecţiei, care trimite la zeiţa armoniei întemeiate pe lege, sugerează tocmai această menire.

Detalii despre invitaţii care vor lua cuvântul la această triplă lansare de carte şi despre formalităţile de înscriere la eveniment, se pot găsi AICI.

Participarea la eveniment este gratuită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici