Studiourile Universal vor produce un film biografic despre Madonna, intitulat "Blond Ambition"

Studiourile Universal vor produce un film biografic despre Madonna, intitulat "Blond Ambition", bazat pe scenariul lui Elyse Hollander, Michael De Luca, cunoscut pentru producţia „Fifty Shades of Grey”, fiind co-producătorul proiectului, alături de RatPac Entertainment al lui Brett Ratner.

178 afișări
Imaginea articolului Studiourile Universal vor produce un film biografic despre Madonna, intitulat "Blond Ambition"

Studiourile Universal vor produce un film biografic despre Madonna, intitulat "Blond Ambition" (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Studiourile Universal au decis să demareze proiectul „Blond Ambition”, bazat pe scenariul lui Elyse Hollander, care ajunsese în 2015 pe Lista Neagră, lista filmelor de la Hollywood care stabileşte scenariile cele mai puţin probabile de a fi transformate în film, informează The Hollywood Reporter.

Michael De Luca, cunoscut pentru producţia filmului „Fifty Shades of Grey”, va fi co-producătorul proiectului, alături de RatPac Entertainment al lui Brett Ratner şi de John Zaozirny de la Bellevue Productions.

Povestea este plasată la începutul anilor 1980 în New York, pe când Madonna Louise Ciccone lucra la primul său album, luptându-se cu prejudecăţile într-un domeniu care trata femeile dur, în timp ce trăieşte o iubire înfloritoare, dar şi zorii faimei.

Madonna s-a mutat în New York din Michigan în 1978 pentru a urma o carieră în domeniul dansului, dar a început să cânte şi să compună. După ce nu a a avut succes cu o trupă rock, aceasta a adoptat stilul dance şi pop. În urma unui mic succes înregistrat cu o serie de single-uri dance, ea a început munca la albumul său de debut, Madonna, lansat în 1983. Albumul cuprinde hituri precum "Holiday," "Borderline" and "Lucky Star," şi a pregătit terenul pentru inovatorul album Like a Virgin.

"Blonde Ambition" este scenariul de debut al lui Hollander, care a lucrat ca asistentă a regizorului Alejandro G. Inarritu când acesta producea "Birdman", dar şi şi co-producătorul executiv al serialului "Fresh Off the Boat", Kourtney Kang.

De Luca a fost producătorul din acest an al Premiilor Oscar şi va produce şi gala premiilor Academiei Americane de Film în 2018.

Vicepreşedintele executiv al Universal Erik Baiers şi directorul de dezvoltare Chloe Yellin vor supraveghea producţia studiului, în timp ce Lucy Kitada se va ocupa cu supravegherea din partea De Luca Productions.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici