SUPER BOWL 2015 - Cele mai frumoase reclame din timpul finalei de fotbal american - VIDEO

Ediţia din acest an a Super Bowl, finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL), a fost una de succes pentru postul de televiziune NBC, care a vândut în întregime spaţiul alocat spoturilor publicitare, în final fiind difuzate 71 de reclame pe perioada transmiterii partidei.

1232 afișări
Imaginea articolului SUPER BOWL 2015 - Cele mai frumoase reclame din timpul finalei de fotbal american - VIDEO

Here are all the commercials that ran during the Super Bowl, in order

Potrivit Business Insider, responsabilii NBC au declarat ziua meciului ca fiind "cea mai importantă zi din media", după ce toate spaţiile publicitare puse la dispoziţei au fost vândute, în ciuda faptului că preţul cerut pentru fiecare reclamă a fost de 4,5 milioane de dolari.

Iată câteva dintre reclamele difuzate în timpul partidei de fotbal american dintre formaţiile Seattle Seahawks şi New England Patriots, care s-a încheiat duminică, la Phoenix, cu victoria formaţiei New England Patriots:

McDonald's

Nationwide

Snickers

"Minions" (Universal)

Coca-Cola

BMW

Game of  War

Pizza Hut

Discover

Dove Men-Care

Budweiser

T-Mobile

Pepsi

Kia

Clash of Clans

Trailer Terminator: Genesys

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici