Tamara Buciuceanu Botez, în "Divorţul de aur", la Palatul Copiilor din Capitală

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez joacă alături de Sorin Frâncu în spectacolul "Divorţul de aur", la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală, pe 8 decembrie.

974 afișări
Imaginea articolului Tamara Buciuceanu Botez, în "Divorţul de aur", la Palatul Copiilor din Capitală

Tamara Buciuceanu Botez, în "Divorţul de aur", la Palatul Copiilor din Capitală (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Reproşuri, frustrări, adulter, frici, neîmpliniri sau dorinţe - toate acestea sunt transpuse, în replici spumoase sau pline de profunzime şi chiar tristeţe, în "Divorţul de aur".

Deşi s-au scurs cincizeci de ani de căsnicie pe care urmează să îi serbeze, iubirea dintre cei doi e încă prezentă şi poate fi observată din tandreţea cu care aceştia îşi vorbesc, din gesturile mărunte, din reînnoirea jurămintelor pe care şi le-au făcut în urmă cu cinci decenii.

"Divorţul de aur" este o comedie cu morală, dar şi cu o tuşă amară, textul fiind scris special pentru cei doi protagonişti, într-o regie semnată de Nae Cosmescu.

Preţul biletelor pentru acest eveniment este de 40 de lei, tichetele fiind disponibile în reţeaua magazinelor Vreau Bilet şi online, de pe vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici