"Tati part-time”- lecţia de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 in Box Office. Eva Măruţă şi Alex Bogdan fac ravagii in prima săptămână de la lansare

1677 afișări
Imaginea articolului "Tati part-time”- lecţia de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 in Box Office. Eva Măruţă şi Alex Bogdan fac ravagii in prima săptămână de la lansare

"Tati part-time”- lecţia de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 in Box Office. Eva Măruţă şi Alex Bogdan fac ravagii in prima săptămână de la lansare

Filmul "Tati Part-Time,” cu Eva Măruţă şi Alex Bogdan în rolurile principale, a atins cote impresionante în materie de vânzări. În doar şapte zile de la lansarea oficială, s-au vândut peste 145 de mii de bilete, iar filmul a ajuns astfel pe locul întâi în Box Office-ul românesc. Scenariul scris de Matei Dima (BRomania) şi Letiţia Roşculeţ, a captivat inimile publicului şi a devenit rapid preferata cinefililor din toate categoriile de vârstă. 
 
Deşi povestea nu este tipică pentru scenariile pe care Matei Dima le-a scris până acum, BRomania spune că filmul are o însemnătate aparte pentru el:
 
“Cel mai important este că am reuşit sa umplem sălile de râs! Mă bucur că un film despre ,,coşmarul” oricărui burlac rezonează atât de bine.” Spune Matei Dima, producător şi scenarist.
 
Letiţia Roşculeţ mărturiseşte că a scris scenariul cu gândul la propriile experienţe şi situaţii dintre ea şi fiul ei. Filmul reprezintă şi debutul ei în calitate de regizor de lung-metraj.
 
,,Sunt foarte fericită că un film curat, cu mesaj, şi jucat atât de bine, este considerat de public funny şi a avut un start atât de bun. Asta înseamnă că există public pentru fiecare gen şi că, oamenii îşi doresc să râdă si de provocările vieţii de adult. Cred că multe cupluri ar fi de acord că sunt într-un proces continuu de maturizare. Iar dacă reuşim să râdem de nepuţinţele noastre, suntem cu un pas mai aproape de vindecare.” Mărturiseşte Letiţia Roşculeţ, scenarist şi regizor.
 
Iar filmul confirmă anticipările pozitive ale fanilor. Chimia dintre protagonişti este intens lăudată pe reţelele de socializare. Mai mult, la doar opt ani, Eva Măruţă a impresionat publicul cu prestaţia din film, iar reacţiile pozitive continuă să apară.
 
"Pentru mine, filmul ăsta este o bucăţică din inima mea.” a declarat Eva Măruţă la avanpremiera filmului.
 
Filmările pentru “Tati part-time” au durat aproximativ o lună şi jumătate şi au avut loc în 10 locaţii de filmare. De la idee, până la premiera pe marele ecran, pregătirile s-au întins pe parcursul unui an. Efortul a meritat din plin însă!
 
Alexandra Hash, producător general, adaugă: "Sunt pur şi simplu mândră că acest film există, iar miile de mesaje de la oameni, care ne spun cât de mult rezonează cu "Tati Part-Time,” sunt cireaşa de pe tort. Acesta a fost şi scopul nostru, să facem un film cu care oamenii să se identifice.”
 
"Tati Part-Time" este disponibil în continuare în cinematografele din toată ţara, iar cei care nu au avut încă ocazia de a se bucura de comedie sunt încurajaţi să îşi rezerve biletele pentru a experimenta magia filmului. Povestea din spatele filmului aduce în prim-plan viaţa lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat dedicat ale cărui aspiraţii profesionale sunt puse în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani. Aflând intempestiv că trebuie să aibă grijă de ea, Iustin se confruntă cu un nou tip de parenting pentru care nu este pregătit deloc, dat fiind că nu se pricepe cu adevărat la copii. Între timp, Maya nu este nici ea încântată de ideea unui "tati part-time" şi întreaga lor dinamică promite să aducă momente comice şi emoţionante pe ecran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici