Teatrul Masca îşi încheie stagiunea cu o paradă, expoziţii şi spectacole

Teatrul Masca organizează duminică o paradă a personajelor din piese, expoziţii şi spectacole speciale, pentru a marca încheierea stagiunii.

34 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca îşi încheie stagiunea cu o paradă, expoziţii şi spectacole

Teatrul Masca îşi încheie stagiunea cu o paradă, expoziţii şi spectacole (Imagine: Mediafax Foto)

Curtea Teatrului Masca din Militari va fi deschisă duminică pentru vizitatori, care vor putea vedea o expoziţie cu lucrări ale studenţilor de la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti.

Exponatele studenţilor fac legătura dintre arta plastică şi arta spectacolului.

Expoziţia, care va fi deschisă începând cu ora 14.00, va fi urmată de parada personajelor din spectacolele care au fost prezentate la Teatrul Masca.

Parada va pleca, la 16. 30, de la Pasajul Lujerului şi va ajunge la sediul teatrului din Bulevardul Uverturii la ora 17.00, când în amfiteatru vor fi prezentate momente din spectacole de stradă ale teatrului precum "Parada", "Doamna cu căţelul", "Gardienii veseli" şi "Actorii".

Programul va fi încheiat de un concert Eugen Cristea şi Atelier. Intrarea la evenimente este liberă.

Înfiinţat în 1990, Masca este primul teatru de gest şi pantomimă corporală din România.

De-a lungul timpului, teatrul s-a dezvoltat în două direcţii: dezvoltarea şi promovarea teatrului de stradă, prin spectacole precum "Gardienii veseli" sau "Statuile", şi teatrul de interior, cu spectacole după textele unor mari scriitori, precum N.V. Gogol sau Gabriel Garcia Marquez. Directorul Teatrului Masca este actorul Mihai Mălaimare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici