Teatrul Mic din Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de decesul fiului lui Florin Călinescu

Teatrul Mic din Bucureşti a trimis un mesaj de condoleanţe actorului Florin Călinescu, al cărui fiu a murit luni, şi în acelaşi timp colectivul instituţiei doreşte să îşi exprime susţinerea şi respectul faţă de artist prin anularea spectacolelor de luni şi marţi.

641 afișări
Imaginea articolului Teatrul Mic din Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de decesul fiului lui Florin Călinescu

Teatrul Mic din Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de decesul fiului lui Florin Călinescu

"Colectivul Teatrului Mic îşi exprimă regretul pentru plecarea prematură dintre noi a lui Luca Călinescu. Gândurile noastre calde se îndreaptă acum către familia îndoliată, alături de care suntem în această cumplită încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată în comunicat.

Florin Călinescu este directorul Teatrului Mic din Capitală.

Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu, Luca, a încetat din viaţă luni. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, şi-a curmat viaţa. El se afla în străinătate.

Trupul neînsufleţit va fi repatriat în următoarele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici