Teatrul Nottara reia de miercuri spectacolele cu public. Ce piese pot vedea iubitorii de cultură

Teatrul Nottara anunţă că de miercuri reia spectacolele cu public, sala de spectacole urmând să funcţioneze la o capacitate de 30%.

1056 afișări
Imaginea articolului Teatrul Nottara reia de miercuri spectacolele cu public. Ce piese pot vedea iubitorii de cultură

Teatrul Nottara reia de miercuri spectacolele cu public

„După o lungă aşteptare, Teatrul Nottara are bucuria să îşi întâmpine din nou publicul în sala de spectacol. În aceste luni în care contextul pandemic ne-a împiedicat să împărtăşim emoţia şi energia care se nasc la întâlnirea directă dintre artist şi spectator, am încercat să menţinem vie legătura specială între noi şi public, prin diferite proiecte şi evenimente în spaţiul online. A fost un refugiu pentru noi toţi şi le mulţumim spectatorilor că au fost alături de noi. Sperăm, acum, ca împreună să aducem un strop de bucurie şi de speranţă în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al Teatrului Nottara.

Conform acestuia, primul spectacol este despre dragoste, prietenie, tandreţe şi optimism.

„Aici nu-i de joacă propune o întâlnire emoţionantă cu două mari actriţe, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, care ne reamintesc despre importanţa acestor lucruri, într-o poveste surprinzătoare, cu multe răsturnări de situaţie, interpretată cu umor şi cu sinceritate. Spectacolul este programat miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala George Constantin”, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Joi, 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala George Constantin, este programat spectacolul Praf de stele de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados. John (Alexandru Jitea), un ziarist cu veleităţi de romanicer, cunoaşte trei femei: Fay (Luminiţa Erga), care este prostituată, Angel (Diana Roman), o tânără care aspiră la o carieră muzicală, şi Gwen (Ada Navrot), o femeie care şi-a părăsit soţul şi vrea să înceapă o viaţă nouă. Fiecare dintre ele îl învaţă ceva nou despre viaţă şi iubire.

Vineri, 29 ianuarie, tot de la ora 19.00, este programată comedia Thailanda de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea. Aleka (Andreea Măcelaru Şofron), Fotini (Victoria Cociaş) şi Maro (Cristina Stoica Ivanciuc), trei prietene, visează la o călătorie în îndepărtata Thailanda, pe care o văd ca pe o evadare din problemele vieţii de zi cu zi, condimentată cu cele mai surprinzătoare situaţii.

Potrivit reprezentanţilor teatrului, sala de spectacol va funcţiona cu o capacitate redusă la 30 la sută. „Pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici