Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu prezintă spectacolul "O noapte furtunoasă" la Deva

Spectacolul "O noapte furtunoasă" al Teatrului Naţional "Radu Stanca" (TNRS) din Sibiu, în regia lui Puiu Şerban, va fi prezentat, în 14 martie, pe scena Casei de Cultură "Drăgan Muntean" din Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

54 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de TNRS, actorii instituţiei vor prezenta spectacolul "O noapte furtunoasă", în regia lui Puiu Şerban, pe scena Casei de Cultură "Drăgan Muntean" din Deva.

Evenimentul va avea loc în 14 martie, de la ora 19.00, şi îşi propune promovarea "artei în diferite centre urbane ale ţării, cu scopul de a menţine treaz interesul comunităţii pentru evenimentele culturale".

"«O noapte furtunoasă» a lui Puiu Şerban reuşeşte să te apropie, ca spectator, de melanjul dintre epoca lui Caragiale şi actualitatea cotidiană. Cu toate acestea, odată intrat în sală şi odată cortina ridicată, eşti deja purtat în lumea satirică şi cu uşoare ironii a moftangiilor de altădată. Personajele sunt aceleaşi, poate doar un pic mai realiste şi mai conştiente de trendul cafenelelor şi al restaurantelor. Spectatorul are şansa să se regăsească printre personajele lui Caragiale şi, în acelaşi timp, să le revadă pe Veta şi Ziţa în gâlceava de toată ziua", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, producţia îi are în distribuţie pe Dan Glasu, Viorel Raţă, Florin Coşuleţ, Pali Vecsei, Cătălin Pătru, Codruţa Vasiu şi Diana Fufezan.

Reprezentaţia de la Deva face parte dintr-un turneu naţional al teatrului sibian, în cadrul căruia a fost prezentat, la Cluj-Napoca, spectacolul "Electra", în regia lui Mihai Măniuţiu, iar la Târgu Mureş spectacolul "Balul" în regia lui Radu - Alexandru Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici