Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în reţelele de cablu ale RCS&RDS

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în reţelele de cablu ale companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa media.

39264 afișări
Imaginea articolului Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în reţelele de cablu ale RCS&RDS

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în reţelele de cablu ale RCS&RDS (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Paramount Channel a început să intre în grila digitală a RCS&RDS, la nivel naţional, începând de marţi seară.

Până la ora difuzării acestei ştiri, compania Viacom International Media Networks, care deţine Paramount Channel, nu a comunicat public introducerea televiziunii Paramount Channel în grila de cablu digital a RCS.

Însă, RCS&RDS a publicat miercuri un scurt anunţ pe contul său oficial de Facebook: "De astăzi, poţi viziona filme de calitate pe canalul Paramount dacă eşti abonat la TV prin cablu (analogic sau digital)".

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a acestui an.

Astfel, pe 28 mai, Paramount Channel a intrat în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS. Surse din piaţa media au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, că, în aceeaşi perioadă, televiziunea Paramount Channel s-a lansat şi în grilele altor doi operatori de cablu mici din România.

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon, VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici