Televiziunea Fashion One s-a lansat în România

Fashion One, o televiziune internaţională care difuzează programe de modă, divertisment şi lifestyle în format High Definition (HD), s-a lansat în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

190 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Fashion One s-a lansat în România

Televiziunea Fashion One s-a lansat în România

Conform sursei citate, în România, televiziunea Fashion One este disponibilă în pachetul Premium HD şi pe mai multe dispozitive ale Orange TV, platforma de satelit lansată în luna iunie de compania Orange România.

Fashion One este o televiziune dedicată femeilor, prezentând noutăţi din domeniul modei, divertismentului, dar şi informaţii despre stil de viaţă, destinaţii de vacanţă, evenimente, biografii şi profiluri ale unor celebrităţi.

"România are o cultură unică, reprezentând din punct de vedere geografic un centru de întâlnire dintre Europa Centrală, Europa de Est şi Balcani. Publicul sofisticat va avea posibilitatea de a alege cum şi unde să se bucure de oferta exclusivă a modei în toate aspectele vieţii, prin intermediul serviciilor noastre multi-screen", a declarat Ashley Jordan, directorul general al Fashion One.

Potrivit comunicatului, în iunie, Fashion One va prezenta "Front Row" (primăvară/ vară 2013) şi săptămâna internaţională a modei din Londra, Paris şi Milano pentru primăvara/ vara 2014. De asemenea, telespectorii vor putea urmării seriile de documentare "Eco Moda" şi programul cu noutăţi despre modă "Frontline".

Fashion One este o reţea de televiziune de divertisment pentru femei, lansată în aprilie 2010 la nivel internaţional. Fashion One este deţinută de compania Bigfoot Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici