Televiziunea Fox News încheie colaborarea cu Sarah Palin

Reţeaua americană de televiziune Fox News, controlată de magnatul Rupert Murdoch, a anunţat vineri că încetează colaborarea cu Sarah Palin.

296 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Fox News încheie colaborarea cu Sarah Palin

Sarah Palin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sarah Palin, fost guvernator al statului Alaska din nord-vestul Statelor Unite, a început să colaboreze cu Fox News, una dintre cele mai vizionate televiziuni din SUA, în anul 2010. În baza contractului semnat cu Fox News, Palin a primit un onorariu anual de un milion de dolari de la televiziunea americană, informează huffingtonpost.com.

O sursă a declarat pentru site-ul realclearpolitics.com că Sarah Palin a refuzat oferta făcută de Fox News pentru continuarea colaborării.

Potrivit realclearpolitics.com, după demisia din funcţia de guvernator de Alaska, în anul 2009, Palin a devenit una dintre vedetele Fox News, apărând frecvent în emisiunile difuzate de această televiziune şi făcând comentarii, în special pe teme politice, în stilul său provocator, care au ţinut prima pagină a publicaţiilor americane.

Bill Shine, vicepreşedinte executiv al reţelei de televiziune Fox, a confirmat, într-o declaraţie acordată publicaţiei The New York Times, încheierea colaborării cu Sarah Palin.

"Ne-am bucurat să o avem printre colaboratorii noştri pe Sarah Palin. Îi dorim tot binele în proiectele sale viitoare", a mai spus Bill Shine.

Anunţul încetării colaborării dintre Fox News şi Sarah Palin nu este foarte surprinzător, având în vedere faptul că relaţiile dintre Palin şi Roger Ailes, CEO al televiziunii, au devenit din ce în ce mai reci în ultimii ani. Roger Ailes a ironizat-o pe Sarah Palin în public, iar în privat ar fi spus despre aceasta că este "stupidă", spune huffingtonpost.com.

În august 2012, publicaţia New York a scris că înnoirea contractului lui Palin cu Fox News este foarte nesigură. Relatările în acest sens au venit după ce Palin s-a plâns că au fost anulate câteva dintre apariţiile sale la Fox News.

Sarah Palin, care a demisionat din postul de guvernator în iulie 2009, cu mai multe luni înainte de sfârşitul mandatului său, a publicat în noiembrie 2012 o carte autobiografică intitulată "Going Rogue, an American life", care a avut un mare succes în librării. Palin, în vârstă de 48 de ani, a fost şi candidata Partidului Republican la vicepreşedinţia Statelor Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici