The Guardian va lansa un canal video pe platforma online Dailymotion

Grupul de media britanic Guardian News & Media, care deţine publicaţiile The Guardian şi The Observer, va lansa un canal video pe platforma Dailymotion, care are 112 milioane de utilizatori unici în fiecare lună

373 afișări
Imaginea articolului The Guardian va lansa un canal video pe platforma online Dailymotion

The Guardian va lansa un canal video pe platforma online Dailymotion

Guardian News & Media (GNM) a încheiat un parteneriat cu Dailymotion, cea de-a doua cea mai importantă platformă de video sharing din lume, în scopul creşterii audienţei portofoliului de materiale video realizate de jurnaliştii The Guardian, informează theguardian.com.

"The Guardian produce o cantitate foarte mare de conţinut video de calitate", a declarat Tina Westland, content sales manager, multimedia, în cadrul GNM. "Un canal dedicat şi distinct al The Guardian pe Dailymotion va face ca producţiile noastre să fie vizionate de o audienţă şi mai mare", a mai spus Tina Westland.

În baza acestui parteneriat, The Guardian va difuza pe canalul său de pe Dailymotion o gamă largă de conţinut, din domenii precum sport, muzică, lifestyle, modă şi călătorii.

În plus, arhiva completă a GNM, care cuprinde 700 de ore de conţinut video, va fi disponibilă pe canalul pe care publisherul britanic îl va avea pe platforma Dailymotion.

GNM şi Dailymotion vor împărţi veniturile din publicitatea atrasă de noul canal, însă proporţiile în care vor fi împărţite aceste sume nu au fost precizate.

Site-ul francez de partajare de fişiere video Dailymotion este deţinut de grupul de telecomunicaţii Orange. În luna iulie, oficialii companiei Orange au anunţat că grupul va investi 30 milioane euro în site-ul Dailymotion, având ca ţintă triplarea vânzărilor platformei în următorii trei ani, la aproximativ 100 milioane euro.

Orange a mai anunţat că nu mai ia în calcul vânzarea site-ului Dailymotion. Anterior, vânzarea unei participaţii de 75% la Dailymotion către Yahoo a eşuat, după opoziţia Guvernului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici