The Imperial Ice Stars prezintă "Lacul lebedelor" pe gheaţă, la Bucureşti, pe 2 februarie 2013

The Imperial Ice Stars, trupă care include 83 dintre cei mai mari patinatori ai lumii, va prezenta spectacolul "Lacul Lebedelor" la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 2 februarie 2013, informează un comunicat.

473 afișări
Imaginea articolului The Imperial Ice Stars prezintă "Lacul lebedelor" pe gheaţă, la Bucureşti, pe 2 februarie 2013

The Imperial Ice Stars prezintă "Lacul lebedelor" pe gheaţă, la Bucureşti, pe 2 februarie 2013 (Imagine:www.imperialicestars.com)

The Imperial Ice Stars, trupa de patinatori care a susţinut spectacole în faţa a peste patru milioane de oameni, pe cinci continente, înscrie Bucureştiul pentru prima oară pe harta evenimentelor formaţiei. The Imperial Ice Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall şi Sadler's Wells Theatre din Londra până la Esplanade Theatre din Singapore şi Place des Artes din Montreal.

Coregrafia inovativă şi spectacolul de primă clasă sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios. Flăcări pe gheaţă şi jocuri de lumini însoţesc patinatorii care au câştigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre aceştia fac parte Evgeny Platov, dublu campion olimpic şi de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică, şi perechea Albena Denkova şi Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai mulţi ani la patinaj. Aceştia vor transforma "Lacul Lebedelor" într-un dans în care paşii şi figurile acrobatice sunt parcă rupte din altă lume. Nu vor lipsi salturile care i-au făcut campioni pe patinatori, acrobaţii care în mod normal îşi au locul într-un campionat olimpic. Toate acestea au loc într-un decor în care se împletesc jocuri de lumini, efecte speciale care includ zbor, foc pe gheaţă, zăpadă, ploaie, dar şi magie sau proiecţii care vor purta fiecare spectator în lumea prinţeselor din Rusia.

Libretul baletului este unul dintre cele mai cunoscute şi a fost pus în scenă pentru prima dată în 1877, în Moscova, la renumitul Teatru Balşoi, având ca sursă de inspiraţie o veche legendă rusă. Povestea vorbeşte despre transformarea unor prinţese în lebede de către un vrăjitor rău al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ.

Patinatorii vor îmbrăca, pentru acest spectacol, 110 costume, toate create de designeri ruşi, coordonaţi de Albina Gabueva, cea care creează costumele şi pentru celebrul Teatru Balşoi.

Fondată în 2004, trupa a reuşit doar în câţiva ani să devină una dintre cele mai celebre din lume şi, mai mult decât atât, a reuşit ca prin dansul inovator să dea o altă interpretare muzicii şi baletului clasic.

Biletele pentru spectacol vor fi puse în vânzare marţi şi pot fi cumpărate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Librăriile Adevărul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro. Preţurile biletelor variază între 50 de lei şi 300 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici