The Killers, deasupra Las Vegasului: 15 milioane de fani au urmărit concertul la TV

  • La 17 ani de la lansare, The Killers au cântat deasupra oraşului hitul Mr. Brightside
  • Spectacolul a fost transmis live în pauza unui meci de fotbal din Las Vegas
  • 15 milioane de fani au urmărit concertul la TV
137 afișări
Imaginea articolului The Killers, deasupra Las Vegasului: 15 milioane de fani au urmărit concertul la TV

The Killers au făcut show la ei acasă. Originari chiar din Oraşul Luminilor şi al Păcatelor,  rockerii au cântat pe acoperişul cazinoului Caesars Palace.

Concertul a fost transmis live în pauza meciului de fotbal american pe care echipa locală Las Vegas Raiders l-a jucat pentru prima dată pe noul lor stadion.

Raiders, care au jucat până acum în Oakland, California, şi-au mutat echipa în Nevada şi au câştigat primul lor meci acasă, încurajaţi de muzica celor de la The Killers.

"Ne face plăcere să le urăm bun venit Raiderilor în fabulosul Las Vegas, Nevada. Cred că am exact piesa potrivită pentru voi", a spus solistul Brandon Flowers, înainte de a cânta Mr. Brightside, hitul lor cu aproape un miliard de ascultări pe Spotify.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici