The new iPad (noul iPad), în premieră la go4it.ro

The new iPad a sosit în teste la go4it.ro , cu trei zile înainte de lansarea oficială în România! La prima vedere, noua tabletă Apple este greu de diferenţiat faţă de iPad 2, elementele de design notabile fiind minore: 0,6 mm în plus la grosime şi aproximativ 50 de grame în plus.

161 afișări
Imaginea articolului The new iPad (noul iPad), în premieră la go4it.ro

The new iPad (noul iPad), în premieră la go4it.ro (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Ecranul Retina Display cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli este principalul punct de atracţie, iar diferenţa este izbitoare pentru cei obişnuiţi cu 1024 x 768 pixeli cât afişeau modelele din precedenta generaţie.

Al doilea element de interes ţine de hardware, unde avem de a face cu noul chipset Apple A5x ce oferă performanţe net superioare în aplicaţii.

Citeşte un review complet pe www.go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici