The New York Times a lansat un nou conţinut video online

The New York Times a continuat să îşi dezvolte conţinuturile digitale, miercuri, odată cu lansarea unor scurte fişiere video de ştiri pe internet, actualizate de cel puţin trei ori pe zi.

122 afișări
Imaginea articolului The New York Times a lansat un nou conţinut video online

The New York Times a lansat un nou conţinut video online (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Minutul New York Times" (nytimes.com/minute) rezumă trei ştiri importante din actualităţile zilei respective, prezentând inclusiv informaţii de ultim moment sau evenimente în curs de desfăşurare.

Noul fişier video este prezentat online de trei ori pe zi, la orele locale 06.00, 12.00 şi 18.00. Acea parte a fişierului referitoare la ştiri în curs de desfăşurare poate fi actualizată mai des, în cazul apariţiei unor elemente noi, se afirmă în comunicatul emis de publicaţia americană. Fişierele video sunt accesibile în mod gratuit şi optimizate pentru dispozitivele mobile.

The New York Times depune eforturi mari pentru dezvoltarea activităţilor sale digitale, cu scopul de a se adapta la o scădere a numărului de cititori de presă scrisă şi cu o concurenţă tot mai mare în rândul furnizorilor de informaţii pe internet.

Strategia pare să dea roade: grupul american a înregistrat din nou beneficii anul trecut, după pierderea înregistrată în 2011, şi, pentru prima dată, a câştigat mai mulţi bani din vânzările sale individuale şi din abonamente, mai ales online, decât din publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici