Thriller inspirat de "Star Wars", cu personaje feminine şi elemente de arte marţiale. Serialul va fi disponibil pe Disney+

  • Un serial inspirat din universul "Star Wars", centrat pe personaje feminine, este în pregătire la Disney+
  • Serialul este creaţia lui Leslye Headland, cunoscută şi pentru producţia de succes "Russian Doll" de pe Netflix.
56 afișări
Imaginea articolului Thriller inspirat de "Star Wars", cu personaje feminine şi elemente de arte marţiale. Serialul va fi disponibil pe Disney+

Thriller inspirat de "Star Wars", cu personaje feminine şi elemente de arte marţiale

Platforma de streaming Disney+ pregăteşte un nou serial inspirat din universul "Războiul stelelor/ Star Wars", care va fi axat pe personaje feminine, potrivit Variety.

Serialul este creaţia lui Leslye Headland, scenaristă cunoscută şi pentru miniseria de succes "Russian Doll" difuzată de Netflix, şi ar fi cea mai recentă intenţie a companiei Disney de a extinde franciza de succes "Star Wars" pe micile ecrane, după "The Mandalorian", care a avut premiera anul trecut.

Potrivit platformei Deadline, serialul va fi un thriller "cu personaje feminine, cu elemente de arte marţiale, a cărui acţiune este situată într-o altă perioadă decât cea cunoscută din universul 'Star Wars'". De asemenea, publicaţia The Hollywood Reporter raportează că serialul va fi live-action.

În ceea ce priveşte franciza "Star Wars", compania Disney intenţionează ca în următorii ani să se concentreze mai ales pe producţiile pentru TV.

Serialul "The Mandalorian", care a avut premiera în toamna anului trecut, a fost extrem de apreciat de critici şi de public. Un al treilea sezon este în prezent în pregătire.

Creată din imaginaţia lui George Lucas, franciza "Războiul stelelor" a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg.  Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au continuat seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu trei noi filme, lansate din 2015, precum şi cu alte producţii derivate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici