TIFF: "JCVD" cu Van Damme, proiectat în regim drive-in

Filmul "JCVD", o producţie Belgia/ Franţa/ Luxemburg, în regia lui Mabrouk El Mechri, cu Jean-Claude Van Damme, va fi proiectat în regim drive-in pe Autostrada Transilvania, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care se desfăşoară la Cluj-Napoca, între 29 mai şi 7 iunie.

29 afișări
Imaginea articolului TIFF: "JCVD" cu Van Damme, proiectat în regim drive-in

TIFF: "JCVD" cu Van Damme, proiectat în regim drive-in pe Autostrada Transilvania

Filmul va putea fi urmărit din maşinile personale, cinefilii fiind aşteptaţi, sâmbătă seară, la ora 20.00, pe Autostrada Transilvania, unde vor găsi câteva microbuze cu care vor putea "testa" atmosfera de lucru de pe noua autostradă.

De la ora 21.30, ei vor putea urmări "cel mai spectaculos rol interpretat vreodată de Jean-Claude Van Damme".

"Van Damme se joacă pe sine însuşi, într-un film cât se poate de surprinzător. Cel mai cunoscut actor belgian al tuturor timpurilor demonstrează în «JCVD» că deţine, pe lângă un pachet de muşchi care l-au făcut celebru, calităţi veritabile de actorie. Cu multă ironie, mult umor şi mult mai puţină acţiune, «JCVD» a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam", se arată în comunicat.

"JCVD" este unul dintre titlurile hit ale selecţiei din acest an a festivalului, urmând să fie prezentat, în premieră în România, pe Autostrada Transilvania.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 29 mai - 7 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici