Tinerii artişti ai Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” au fost premiaţi pentru talentul lor

  • Elevii Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” au creat lucrări de artă prin diverse tehnici: pictură, gravură, colaje, grafică digitală şi desen animat, toate reflectând viziunea lor despre ceea ce ne poate aduce bucurie în viaţa de zi cu zi.
  • Scopul proiectului a fost de a încuraja şi susţine tinerele talente, viitorii artişti plastici.
330 afișări
Imaginea articolului Tinerii artişti ai Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” au fost premiaţi pentru talentul lor

Tinerii artişti ai Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” premiaţi pentru talentul lor

Elevii Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” din Bucureşti au participat la proiectul CSR cu tema ,,Bucuria de a trăi” având ca obiectiv promovarea talentului şi creativităţii elevilor din clasele IX-XII ale liceului.

,,Ne-am implicat cu toţii activ în acest proiect extracurricular. Astfel de iniţiative se aliniază eforturilor noastre constante de a încuraja şi susţine talentul elevilor noştri şi de a-i motiva să îşi pună în valoare calităţile artistice”, a declarat Prof. May Oana Isar, Director al Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza”.

Peste 80 de elevi şi cadre didactice de la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” au fost premiaţi în cadrul ceremoniei care a marcat talentul şi creativitatea liceenilor din cadrul proiectului CSR având ca temă bucuria de a trăi, susţinut de echipa ALOMA.

Elevii din clasele IX-XII au creat 71 de lucrări de artă prin diverse tehnici: pictură, gravură, colaje, grafică digitală şi desen animat, toate reflectând viziunea lor despre ceea ce ne poate aduce bucurie în viaţa de zi cu zi.

Ceremonia de premiere a avut loc în curtea liceului, unde elevii şi-au ridicat premiile în aplauzele colegilor, veniţi special pentru a-i susţine. Toţi cei care au înscris lucrări au primit diplome şi materiale de lucru: şevalete metalice pliabile, culori acrilice, blocuri de desen, alături de rucsaci şi tricouri pentru vacanţă. Totodată, cadrele didactice coordonatoare au fost premiate pentru contribuţia lor deosebită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici