Tolontan, întrebat în comisia Ridzi dacă GSP e în negocieri cu Patriciu pentru vânzare

Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei Sporturilor, audiat în comisia de anchetă în cazul ministrului Monica Iacob Ridzi, a fost întrebat de un deputat PDL dacă ziarul pe care îl conduce e în negocieri pentru vânzare cu Dinu Patriciu, proprietarul trustului Adevărul Holding.

31 afișări
Imaginea articolului Tolontan, întrebat în comisia Ridzi dacă GSP e în negocieri cu Patriciu pentru vânzare

Tolontan, întrebat în comisia Ridzi dacă GSP e în negocieri cu Patriciu pentru vânzare (Imagine din arhivă; Toni Salabasev/Mediafax Foto)

La rândul său, deputatul PSD Robert Negoiţă l-a întrebat pe Cătălin Tolontan despre situaţia financiară a GSP.

Deputatul PDL Dan Radu Zătreanu l-a întrebat pe redactorul-şef al GSP dacă are informaţii cu privire la vânzarea ziarului către omul de afaceri Dinu Patriciu, în timp ce deputatul PSD Robert Negoiţă a vrut să afle dacă există discuţii privind contractarea unui credit bancar de către ziar şi care este cuantumul cernelii din preţul ziarului.

"Aveţi credite bancare şi cam care e cuantumul cernelii din costul ziarului", a spus Negoiţă.

"Nu am cunoştinţă de nicio negociere, ca executiv al acestui ziar, care să privească vânzarea ziarului către orice entitate din România, nu din afară. Da, suntem în proceduri cu o bancă pentru acordarea unui credit pentru ziar", a răspus Tolontan. De asemenea, Tolontan i-a replicat lui Negoiţă că nu cunoaşte exact costul cernelii, dar că toate costurile de producţie ale ziarului sunt undeva la 25%.

Cotidianul Gazeta Sporturilor este editat de trustul Intact, care include televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3 şi Euforia TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM şi publicaţiile Jurnalul Naţional, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici