Topul celor mai furate cărţi din librăriile româneşti

Sub tricoul larg, între piele şi betelia pantalonului, Mihaela Rădulescu şi Gheorghe Mencinicopschi, Dan Puric şi Umberto Eco îşi dispută un loc mai bun. Autorii sunt printre cei mai citiţi din România şi, totodată, cei mai furaţi din librării.

36 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai furate cărţi din librăriile româneşti

Topul celor mai furate cărţi din librăriile româneşti (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Unii dintre românii iubitori de lectură îşi doresc aşa de mult o carte încât, câteodată, se întâmplă să plece cu ea acasă, fără s-o plătească. Dau vina pe bani, dacă sunt tineri, sau pe uitare, dacă sunt pensionari. De cele mai multe ori însă scapă c-o mustrare, spun librarii, dar se întâmplă, "în funcţie de caz", să se ajungă şi la poliţie.

Citeşte mai multe despre cărţile furate din librării pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici