Trei noi premii pentru filmul "California Dreamin' (nesfârşit)"

"California Dreamin' (nesfârşit)", în regia regretatului Cristian Nemescu, a câştigat o menţiune specială la Festivalul de Film de la Milano, care a avut loc între 14 şi 23 septembrie, informează distribuitorul producţiei, MediaPro Distribution.

1 afișare
Imaginea articolului Trei noi premii pentru filmul "California Dreamin' (nesfârşit)"

Trei noi premii pentru filmul "California Dreamin' (nesfârşit)"

De asemenea, primul şi ultimul lungmetraj al lui Nemescu a primit în weekend două premii de excelenţă - pentru film şi pentru interpretare (Alex Mărgineanu) - la Festivalul "7 Arte" de la Călăraşi.

Filmul şi-a adăugat astfel trei noi distincţii în palmaresul care mai cuprinde Marele Premiu Un Certain Regard la Cannes 2007, Premiul Golden Falcon la Festivalul de la Ibiza, Marele Premiu pentru cel mai bun film, premiul publicului şi premiul special Canvas pentru cel mai bun film la Festivalul European de la Bruxelles, Trofeul Anonimul şi Premiul publicului la Festivalul Internaţional de Film Anonimul ş.a.

La Milano, "California Dreamin' (nesfârşit)" a avut parte de mulţi spectatori la proiecţii şi la sesiunile de întrebări şi răspunsuri cu membri din echipa filmului: actriţa Maria Dinulescu, scenaristul Tudor Voican, directorul de imagine Liviu Marghidan şi monteorul Cătălin Cristuţiu.

Anul trecut, un alt film al lui Nemescu - "Marilena de la P7" - luase premiul principal al Festivalului de la Milano.

"California Dreamin' (nesfârşit)", care îi mai are în distribuţie pe Armand Assante, Răzvan Vasilescu, Jamie Elman, Ion Sapdaru şi Andi Vasluianu, îşi continuă traseul internaţional cu Festivalul de la Rio de Janeiro (20 septembrie – 4 octombrie) şi Festivalul EURASIA din Kazahstan (23-29 septembrie), conform MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici