Trei premiere până la sfârşitul lui septembrie, la Metropolis

"Femeia din trecut", de Theodor Cristian Popescu, "Visul unei nopţi de vară", de Dragoş Galgoţiu, şi "Ajutorul", în regia lui Alice Barb, sunt cele trei premiere care vor fi prezentate la Teatrul Metropolis până la sfârşitul lunii.

39 afișări
Imaginea articolului Trei premiere până la sfârşitul lui septembrie, la Metropolis

Actriţa Coca Bloos (Imagine: Mediafax Foto)

Primele reprezentaţii ale spectacolului "Femeia din trecut", după un text de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Theodor Cristian Popescu, un thriller sentimental, vor avea loc joi şi vineri.

Avându-i în distribuţie pe Lucian Pavel, Lelia Ciobotariu şi Cristina Toma, "Femeia din trecut" prezintă povestea lui Frank (Lucian Pavel) şi a Claudiei (Lelia Ciobotariu), care sunt pe cale să se mute din casa în care au locuit timp de 19 ani.

Totul e strâns, împachetat şi, în mare parte, îmbarcat pe vaporul aflat deja în larg. Andi (Conrad Mericoffer), fiul lor, se pregăteşte şi el să-şi ia rămas bun de la Tina (Andreea Boboc), prima lui dragoste.

Pe neaşteptate, în casa aproape pustie a cuplului, îşi face apariţia Romy Vogtländer (Cristina Toma), o femeie necunoscută care emite pretenţii ferme asupra lui Frank, în numele jurământului de iubire pe care cei doi şi l-au făcut în adolescenţă.

Femeia e convinsă că s-a întors la timp pentru a-i oferi bărbatului vieţii sale şansa unui nou început.

Teatrul Metropolis prezintă, în stagiunea prezentă, atât spectacole de teatru contemporan, cât şi spectacole clasice, precum "Visul unei nopţi de vară" de Shakespeare, în viziunea scenică a lui Dragoş Galgoţiu.

Din distribuţia spectacolului fac parte Marian Râlea, Gabriel Spahiu, Lia Bugnar şi Constantin Cojocaru.

O altă premieră a Teatrului Metropolis este "Ajutorul", după "Imnul" de Schwajda György, în regia lui Alice Barb.

Spectacolul, care este un manifest despre violenţa în familie şi degradarea umană, va avea primele două reprezentaţii pe 2 şi 3 octombrie.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Luminiţa Gheorghiu, Mihai Constantin şi Dan Aştilean.

Totodată, Metropolis va prezenta în premieră "Hamlet", un spectacol în regia lui Lazslo Bocsardi, cu o distribuţie de excepţie care îi include pe Marius Stănescu, în rolul lui Hamlet, Victor Rebengiuc şi Coca Bloos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici