Trepcea şi Onisei candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA

Cristina Trepcea şi Ioan Onisei, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), şi-au depus, marţi, candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA, alegerile pentru această funcţie urmând să aibă loc în şedinţa din 20 ianuarie a Consiliului, conform deciziei membrilor.

22 afișări
Imaginea articolului Trepcea şi Onisei candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA

Trepcea şi Onisei candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al CNA

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, i-a chemat pe cei doi candidaţi la o consultare informală pe probleme instituţionale, care va avea loc miercuri, de la ora 12.00.

Popescu a anunţat în şedinţa de marţi, 6 ianuarie, că acei membri ai CNA care doresc să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului pot să-şi anunţe candidaturile până joi, 8 ianuarie.

Până vineri, însă, nu îşi anunţase nimeni în mod oficial candidatura.

Întrebat, la sfârşitul săptămânii trecute, de MEDIAFAX dacă va candida pentu funcţia de vicepreşedinte CNA, Ioan Onisei a răspuns: "Probabil că da".

De asemenea, Cristina Trepcea a declarat pentru MEDIAFAX, la sfârşitul săptămânii, că este interesată să se înscrie la alegerile pentru desemnarea vicepreşedintelui CNA. "Mă interesează. Eu cred că unul dintre lucrurile pe care le-aş face dacă aş fi aleasă ar fi o mai bună vizibilitate şi comunicare la nivelul publicului a actualului Consiliu. Imaginea Consiliului s-a degradat. Percepţia pe care o are publicul faţă de activitatea Consiliului şi chiar faţă de noi (membrii CNA, n.r.) nu este nici pozitivă şi nici corectă. Noi, fiind o autoritate publică, nu putem dori să fim simpatici, dar dorim să fim eficienţi şi aş vrea să ne asumăm noi responsabilitatea ca gesturile noastre de reglementare să fie înţelese corect şi să fie privite ca lucruri benefice", a explicat Cristina Trepcea.

Citeşte şi:

Trepcea şi Onisei, interesaţi de vicepreşedinţia CNA

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici