Trupul neînsufleţit al lui Ion Dolănescu, depus la Ateneul Român (Video)

Trupul neînsufleţit al cântăreţului Ion Dolănescu a fost depus la Ateneul Român, sâmbătă, în jurul orei 10, în aplauzele admiratorilor care aşteaptă să îi aducă un ultim omagiu.

307 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Ion Dolănescu, depus la Ateneul Român (Video)

Ion Dolănescu a murit joi, în locuinţa sa, în urma unui stop cardiac

Sicriul a fost transportat la Ateneul Român de o maşină însoţită de fete îmbrăcate în port popular, fiind transportat în interiorul clădirii de bărbaţi care purtau tot costume populare.

Admiratorii artistului se află deja la intrarea în Ateneu, aşteptând să îi aducă celui care a fost unul dintre rapsozii de seamă ai muzicii populare un ultim omagiu.

Ateneul Român va rămâne deschis până la ora 22.00 pentru a le permite celor care au iubit muzica lui Ion Dolănescu să îl omagieze.

În interiorul Ateneului au fost depuse câteva zeci de coroane, în timp ce fiul artistului, Ionuţ Dolănescu, veghează la căpătâiul acestuia. După depunerea sicriului la Ateneu, un sobor de preoţi a început oficierea unei slujbe religioase.

Ion Dolănescu va fi înmormântat duminică, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din Capitală.

Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a murit joi, în locuinţa sa, în urma unui stop cardiac.

Video Stirileprotv.ro

 

Citeşte şi:

Ion Dolănescu a murit

Ion Dolănescu va fi numit cetăţean de onoare al comunei natale Perşinari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici