Trupul neînsufleţit al lui Iosif Constantin Drăgan, depus duminică la Universitatea Europeană Lugoj

Trupul neînsufleţit al omului de afaceri Iosif Constantin Drăgan va fi depus, duminică, la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj, iar funeraliile vor avea loc luni, la Catedrala Greco-Catolică "Pogorârea Sfântului Spirit".

116 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Iosif Constantin Drăgan, depus duminică la Universitatea Europeană Lugoj

Trupul neînsufleţit al lui Iosif Constantin Drăgan, depus duminică la Universitatea Europeană Lugoj

Funeraliile de la Catedrala Greco-Catolică "Pogorârea Sfântului Spirit" vor începe luni, la ora 12.00.

Iosif Constantin Drăgan s-a stins din viaţă joi, la ora 10.00, la Palma De Mallorca, Spania, la vârsta de 91 de ani.

Iosif Constantin Drăgan s-a născut în 20 iunie 1917, la Lugoj.

Acesta a ocupat timp de mai mulţi ani prima poziţie în Top 300, din postura de om de afaceri, dar a fost în egală măsură profesor, istoric, doctor în jurisprudenţă corporativă şi scriitor.

Este fondatorul companiei ButanGas, al Fundaţiei Europene Drăgan şi Centrului European de Studii Tracice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici