Trustul Intact spune că îşi va menţine politica editorială "indiferent de conduita şefului statului"

Trustul Intact spune că invitaţia adresată lui Traian Băsescu şi onorată de şeful statului, miercuri, la una dintre televiziunile grupului este "cel mai clar argument" că trustul este "deschis către toţi reprezentanţii politici", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

65 afișări
Imaginea articolului Trustul Intact spune că îşi va menţine politica editorială "indiferent de conduita şefului statului"

Trustul Intact spune că îşi va menţine politica editorială "indiferent de conduita şefului statului"

"În legătură cu acuzaţiile lui Traian Băsescu de astăzi (miercuri, n.r.) de la RRA (Radio România Actualităţi, n.r.) vizând faptul că trustul Intact ar promova adversari politici ai preşedintelui, considerăm că invitaţia adresată şefului statului şi onorată în această seară (miercuri, în emisiunea "Biz Bazar" de la Antena 3, n.r.), alături de multe alte invitaţii adresate şi neonorate de preşedinte, sunt cel mai clar argument că trustul Intact este deschis către toţi reprezentanţii politici, care au astfel posibilitatea de a-şi exprima punctul de vedere", se arată în comunicatul semnat de Camelia Voiculescu, preşedinte Intact Media Group.

"Considerăm remarcele şefului statului legate de patronatul trustului simple declaraţii politice făcute în context electoral pe care le putem trata fie pe calea instanţei, fie le putem ignora", se mai spune în comunicat.

Totodată, în comunicat se precizează că "indiferent de conduita şefului statului, trustul Intact îşi va menţine politica editorială şi va susţine dreptul egal al tuturor oamenilor politici să-şi exprime punctele de vedere în cadrul apariţiilor în trust".

"Amintim, însă, şefului statului că, în mod repetat a dovedit inconsecvenţă morală faţă de trustul Intact - un actor important în angrenajul societăţii civile, preşedintele asumându-şi în mod nejustificat rolul de judecător al presei", se mai spune în comunicat.

Preşedintele Traian Băsescu a criticat, miercuri, la RRA, patronii a două trusturi de presă pentru faptul că doresc să se îmbogăţească "pescuind în ape tulburi", la fel cum au făcut-o în anii '90, când s-au îmbogăţit cu bani de la Crescent şi FNI.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International şi Euforia TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

Citeşte şi

Băsescu: Mogulilor care s-au îmbogăţit în anii '90 în ape tulburi le este foame din nou

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici