TVR protestează faţă de anularea licenţei de emisie în Republica Moldova

Televiziunea Română protestează, într-o scrisoare semnată de preşedintele-director general Alexandru Sassu, faţă de anularea licenţei de emisie al cărei titular este SRTv şi faţă de scoaterea la concurs a frecvenţei pe care sunt difuzate programele TVR 1 pe teritoriul Republicii Moldova.

2 afișări
Imaginea articolului TVR protestează faţă de anularea licenţei de emisie în Republica Moldova

TVR protestează faţă de anularea licenţei de emisie în Republica Moldova

"Vă reamintim că SRTv (Societatea Română de Radio şi Televiziune, n.r.) este titularul Licenţei de emisie nr. 014557/14.02.2006, valabilă până în 16.02.2011, licenţă eliberată de Consiliul Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova. Aşa cum am specificat şi în adresa noastră din 04.09.2007, prin care vă rugam să opriţi desfăşurarea concursului declanşat, considerăm ilegală această decizie a CCA", se arată în scrisoarea adresată lui Gheorghe Gorincioi, preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova.

BBCRomanian.com. a anunţat, joi, că SRTv nu va mai putea transmite TVR1 pe frecvenţa naţională II din Republica Moldova, întrucât aceasta a fost alocată, prin concurs, companiei TLF M Internaţional, care deţine postul "2 Plus", de Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici