Twitter permite ascunderea mesajelor persoanelor considerate neinteresante

Twitter va permite în curând utilizatorilor săi "să mascheze" în fluxul lor de actualităţi mesajele (tweet-uri) publicate de anumite persoane pe care nu le mai consideră interesante, fără ca ei să renunţe complet la urmărirea informaţiilor publicate de acei internauţi.

32 afișări
Imaginea articolului Twitter permite ascunderea mesajelor persoanelor considerate neinteresante

Twitter permite ascunderea mesajelor persoanelor considerate neinteresante

Această nouă funcţie, denumită în limba engleză "Mute", va fi accesibilă "în săptămânile viitoare" pentru toţi utilizatorii de Twitter pe iPhone, pe aplicaţiile cu sistemul Android şi pe site-ul Twitter.com, a anunţat compania californiană, luni, pe blogul său oficial.

"În acelaşi fel în care puteţi să cereţi să primiţi notificări pentru a nu rata niciun tweet de pe conturile voastre preferate, veţi putea de acum înainte să cereţi să ascundeţi mesajele acelor utilizatori pe care doriţi să îi urmăriţi mai puţin", se explică într-un mesaj publicat de un director de la Twitter, Paul Rosania.

"«Mute» vă oferă şi mai mult control asupra conţinuturilor voastre pe care le vizualizaţi pe Twitter, permiţându-vă să suprimaţi activităţile unui utilizator", a adăugat el.

Tweet-urile şi retweet-urile unei persoane plasate sub incidenţa funcţiei "Mute" de un utilizator nu vor mai fi vizibile pentru acesta, care nu va mai primi nicio notificare despre acea persoană. Persoana plasată sub "Mute" va continua, în schimb, să vadă tweet-urile utilizatorului care l-a "ascuns" şi va putea în continuare să redistribuie, să îl marcheze ca "favorit" şi să răspundă tweet-urilor acestuia.

"Utilizatorul plasat sub funcţia «Mute» nu va şti că l-aţi mascat şi, bineînţeles, veţi putea să îl faceţi din nou vizibil în orice moment", precizează compania americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici